Lee Bros Country Captain jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1343 kalorii, 77g białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka slivered migdały, pietruszka płaski liści, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kapitan Kraju, Kapitan Kraju, oraz Country Captain Chicken dla podobnych receptur.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść porzeczki w małej misce i zalej je bulionem do przykrycia. Odstawić. W innej małej misce, połączyć curry, garam masala, sól, i czarny pieprz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozsypać boczek w 4 do 6 quart emaliowany żeliwny garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu. Wymieszać kawałki wokół od czasu do czasu, aż boczek jest jędrny i tylko złoty kolor, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek do małej miski i zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Udek Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu z garnka, rezerwując nadmiar tłuszczu w małej misce. Brąz udka kurczaka w partiach na średnim ogniu, uważając, aby nie tłoczyć ich w garnku, dopóki nie będą złote, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj zarezerwowany tłuszcz boczku, 1 łyżeczkę na raz, jeśli garnek stanie się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Usuń kurczaka i rezerwy w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Do garnka dodaj 2 łyżeczki tłuszczu z boczku (jeśli nie zostało, użyj 2 łyżeczek rzepaku lub oleju roślinnego).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Dodaj chile i tosty chile w tłuszczu, o 30 sekund na stronę, aż bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10
Dodać marchew, papryka, cebula, i czosnek i gotować, aż lekko zmięknie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
11
Dodaj pomidory, mieszankę przypraw, imbir, i porzeczki i ich bulion. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory gotowane do puree i sos zgęstniał wokół warzyw, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Porzeczki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Zagnieżdżcie uda kurczaka delikatnie w sosie warzywnym, tak aby Strona skóry była zwrócona ku górze i znajdowała się nad powierzchnią sosu. Garnek luźno przykryć folią i przełożyć na środkową półkę piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
15
Wyjąć z piekarnika, usunąć nadmiar tłuszczu z powierzchni i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odrzuć chile. Szczypcami przenieś 3 uda do każdego z 4 szerokich, głębokich misek wypełnionych 1 szklanką gorącego białego ryżu. Łyżka sosu na kurczaka i ryżu i udekorować zastrzeżone boczek, migdały, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
( 23)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego