Lechona Tolimense (Wieprzowina Nadziewana Po Kolumbijsku)

Lechona Tolimense (Wieprzowina Nadziewana Po Kolumbijsku)
Lechona Tolimense (Kolumbijska wieprzowina nadziewana) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 82g białka, oraz 54g tłuszczu. 423 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, tłuszcz wieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Klopsy W Stylu Kolumbijskim (Albondigón Colombiano), Indios de Guiso (Gołąbki po Kolumbijsku), oraz Pimentones Rellenos (Papryka Nadziewana Po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni z sosem roztopić tłuszcz wieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj szalotki i czosnek. Gotować przez około 3 minutes.In w dużej misce wymieszaj mięso wieprzowe, gotowany ryż, mielony kminek, Sazon goya, groszek, ziemniaki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kminek MielonyKminek Mielony
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać tłuszcz wieprzowy i mieszankę cebuli do miski. Przykryć i umieścić w lodówce na 1 godzinę.o montaż: opłukać skórę tłuszczu wieprzowego pod zimną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połóż tłustą skórę wieprzową na powierzchni roboczej, wierzch z mieszanką ryżową. Zacznij zwijać skórę wieprzową, aby całkowicie zamknąć mieszankę ryżu i wieprzowiny. Związać sznurkiem kuchennym, aby utrzymać rolkę razem.Rozgrzej piekarnik do 325 F. lechonę przykryj folią aluminiową i połóż na naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Piec ok. 40 minut i obrócić lechonę, przykryć ponownie i gotować jeszcze 30 minut.Odkryć i gotować przez 25 minut więcej, aby umożliwić skórze brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika i przenieść go do deski do krojenia. Wyrzeźbić lechonę po tym, jak odpoczywała przez co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z arepą i wapiennymi klinami z boku.Uwaga: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcia tradycyjnej lechony wykonanej z całej świni, możesz odwiedzić blog Niki tutaj. Jeśli jesteś wegetarianinem, nie polecam zdjęć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn