Le Rouget
Le Rouget może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka anchois, marchew, orzechy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Le Rouget, oraz Rouget i krewetki z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Małym nożem filetuj mulety z tyłu bez łamania brzucha.
Usuń wszystkie kości i trzymaj na boku. Marchew obrać i umyć, pozostałe warzywa dokładnie umyć i pokroić na plasterki za pomocą mandoliny. Przyprawić rozdrobnione warzywa dressingiem i wepchnąć je do środka. Delikatnie ugotuj otwarte grzanki pod grillem.
Posypać sosem Romesco i podawać.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Ułóż nieobrane pomidory i czosnek na blasze do pieczenia.
Posypać oliwą z oliwek i piec przez 15 do 20 minut.
Ochłoń. Pomidory obierz, usuń rdzeń, nasiona i sok, naciskając je w dłoni. Czosnek obrać i posiekać.
Wymieszaj pieczone pomidory, czosnek, anchois i pieczony pieprz, jeśli używasz, sól, pieprz i orzechy.
Dodać 2 łyżki natki pietruszki. Podczas mieszania stopniowo dodawać trochę oliwy z oliwek i octu. Odstawić do lodówki.