Lasagne z trzema serami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz rozdartą bazylię, jajko, makaron lasagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne z białym sosem-lasagne z twist, biały sos z serem mozzarella, Cztery Serowe Lasagne, oraz Lazania Z Trzema Serami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz ricottę, 2 łyżki natki pietruszki, oregano, tymianek, sól, czarny pieprz, 1 szklanka mozzarelli, 1 łyżka parmezanu i jajko w małej misce.
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-nać
Ser Ricotta
Tymianek
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W średniej misce połącz bazylią, czerwoną papryką, czosnkiem i sosem do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
Papryka Czerwona
Czosnek
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokroić makaron na 9 (7 x 2 cale) kawałki; wyrzucić pozostałe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
5
Rozprowadź 1/2 szklanki mieszanki sosu do makaronu na dnie 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 3 makaron nad mieszaniną sosu makaronowego; top z około 2/3 szklanki mieszanki ricotta i 3/4 szklanki mieszanki sosu makaronowego. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc mieszanką 1/2 szklanki sosu do makaronu. Wymieszać równomiernie z pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli i pozostałymi 3 łyżkami parmezanu.