Lazania z korzenia selera i grzybów

Lazania z korzenia selera i grzybów
Lazania z korzenia selera i grzybów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 960 kalorii, 38g białka, oraz 59G tłuszczu. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści bazylii, rosół z kurczaka, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz z korzenia selera i grzybów, Sałatka z grzybów, cykorii i selera, oraz Placki Z Korzenia Selera I Grzybów Z Cebulowym Musem Jabłkowym.

Instrukcje

1
W małej, żaroodpornej misce namocz porcini we wrzącej gorącej wodzie, aż zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić i grubo posiekać borowiki.
3
W dużym rondlu rozpuścić 2 łyżki masła w 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać białe grzyby i borowiki, doprawić solą i białym pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Pieczarki przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła i oliwy z oliwek do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać prosciutto i szalotki i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół. Za pomocą sznurka kuchennego zwiąż liść laurowy, rozmaryn, szałwię i gałązki tymianku w wiązkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
8
Dodaj wiązkę ziół i korzeń selera do rondla i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż korzeń selera będzie chrupiący-delikatny, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać pory i gotować, aż korzeń selera będzie miękki, 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Powrót grzyby do rondla i mieszać na umiarkowanym ogniu, aż gorące, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Dodaj Marsala i gotować, aż odparuje, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
12
Wlać 2 szklanki bulionu z kurczaka i dusić na umiarkowanym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
13
Dodać 1/2 szklanki śmietany; gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej, aż mieszanina zmniejszy się do 5 filiżanek. Doprawić szmatkę solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
14
W innym dużym rondlu, połączyć pozostałe 2 szklanki każdej śmietany i bulionu kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, o 10 protokół. Z ognia, ubij w 1 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
15
Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
16
Przełożyć sos do blendera i puree, aż będzie gładki. Doprawić solą i białym pieprzem. Odstawić 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
17
Doprowadzić do wrzenia bardzo duży garnek osolonej wody i wypełnić dużą miskę wodą z lodem. Gotować makaron lasagne, aż ledwo al dente; spuścić i przenieść do lodowatej wody do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
18
Makaron odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
19
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
20
Masło 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Wyłóż dno pojedynczą warstwą makaronu, nakładając je lekko; najlepsze makarony zarezerwuj na górną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
21
Na wierzchu rozprowadzić jedną piątą szmatki warzywnej, a następnie jedną piątą sosu, mozzarelli i bazylii. Powtórz, aby zrobić cztery kolejne warstwy, kończąc warstwą makaronu(nie użyjesz wszystkich makaronów). Top z zarezerwowanym 1/2 szklanki sosu i posypać pozostałą 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
22
Piec lasagne do bulgotania i złoty, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Pozostaw lazanię na 20 minut przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn