Lazania z jagnięciną Ragu, szpinakiem i ricottą

Lazania z jagnięciną Ragu, szpinakiem i ricottą
Leniwa Lazania z jagnięcym Ragu, szpinakiem i ricottą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1091 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, rosół z kurczaka, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Ricotta Gnocchi z jagnięcym Ragu, Farfalle z jagnięcym Ragu, ricottą i miętą, oraz Lasagne Szpinakowa Z Pieczarkami Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Gdy olej się pali, osuszyć mieloną jagnięcinę i dodać do patelni, brązowo karmelizować mięso, doprawić rozmarynem, majerankiem, goździkami, solą i pieprzem. Gdy mięso rumiane, dodać cebulę, marchew, czosnek i gotować zmiękczyć 10 minut więcej, często mieszając. Wymieszać z koncentratu pomidorowego, gotować 1 minutę lub aż pachnące. Wymieszaj w magazynie, a następnie wino, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i delikatnie gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
MajeranekMajeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W osolonej wrzącej wodzie podgotować makaron o 2 minuty od strony opakowania. Zarezerwuj filiżankę skrobiowego płynu do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
W międzyczasie rozgrzać masło w rondlu na średnim ogniu, ubić w 2 łyżkach mąki, 1 do 2 minut, ubić w mleku i dusić do zgęstnienia. Sos beszamelowy doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Odcedzić makaron i dodać z powrotem do garnka do makaronu. Wrzucić makaron z jagnięciny ragu i niektóre zastrzeżone skrobi gotowania wody do poluzowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Makaron wlać do dużej zapiekanki. Szpinak rozsypać na wierzchu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Ricottę połączyć z miętą i / lub natką pietruszki, makaron z ricottą rozprowadzić równomiernie wokół zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Polać sosem beszamelowym równą warstwą wokół zapiekanki i top z tartym serem. Schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku. Podgrzać w piekarniku 350 stopni F, przykryty, przez 30 minut, a następnie podnieść ciepło do 425 stopni F i piec odkryte, aż brązowy i bąbelkowy, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Aby podać natychmiast, przenieść zapiekankę do nagrzanego piekarnika 425 stopni F i piec około 15 do 20 minut, na brązowo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

6trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz3Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1marchew, obrana i drobno posiekana lub Startamarchew, obrana i drobno posiekana lub Starta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży ser ricottaświeży ser ricotta4Duże goździkiczosnek tarty lub drobno posiekanyczosnek tarty lub drobno posiekany1warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone680papryka habaneromielona jagnięcinamielona jagnięcina454papryka habanerofaliste krawędzie makaronu lasagne, podzielone na duże, nieregularne kawałkifaliste krawędzie makaronu lasagne, podzielone na duże, nieregularne kawałki5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo6trochę posiekanej cukiniiŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1porcja startego parmezanuświeże oregano lub majeranek, drobno posiekane lub 1 łyżeczka suszonegoświeże oregano lub majeranek, drobno posiekane lub 1 łyżeczka suszonego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony lub świeżo starty ser Parmigiano-Reggianorozdrobniony lub świeżo starty ser Parmigiano-Reggiano2gałązkiKilka rozmarynu, liście zebrane i drobno posiekaneKilka rozmarynu, liście zebrane i drobno posiekane6trochę posiekanej cukiniiSólSól6trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz567papryka habaneropudełka ekologiczne, posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonypudełka ekologiczne, posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweObfita garść, świeżo posiekana mięta i/lub pietruszka (oObfita garść, świeżo posiekana mięta i/lub pietruszka (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn