Lazania na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowaną pieczoną paprykę, częściowo odtłuszczony ser ricotta, zmielony okrągły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lazania Na Patelni, Lazania Na Patelni, oraz Jedna Patelnia Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać ocet i 1 łyżeczkę włoskiej przyprawy. Ser ricotta, przez okrągłe łyżki stołowe, nad mięsem. Top z łamanego makaronu, co jedną płaską warstwę (makaron będzie nakładać się trochę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Ser Ricotta
Makarony
Ocet
Mięso
3
Na makaron wlać pomidory i paprykę, upewniając się, że makaron jest całkowicie przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Makarony
Papryka
4
Dodać wodę i posypać pozostałą 1 łyżeczką włoskiej przyprawy. Dollop pesto przez pół łyżeczki na górze. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do makaronu są całkowicie ugotowane. Odsączyć i posypać serem. Przykryć i odstawić 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Makarony
Ser
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.