Lazania Na Patelni

Lazania Na Patelni
Lazania na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowaną pieczoną paprykę, częściowo odtłuszczony ser ricotta, zmielony okrągły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lazania Na Patelni, Lazania Na Patelni, oraz Jedna Patelnia Lasagne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać ocet i 1 łyżeczkę włoskiej przyprawy. Ser ricotta, przez okrągłe łyżki stołowe, nad mięsem. Top z łamanego makaronu, co jedną płaską warstwę (makaron będzie nakładać się trochę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Ser RicottaSer Ricotta
MakaronyMakarony
OcetOcet
MięsoMięso
3
Na makaron wlać pomidory i paprykę, upewniając się, że makaron jest całkowicie przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
PaprykaPapryka
4
Dodać wodę i posypać pozostałą 1 łyżeczką włoskiej przyprawy. Dollop pesto przez pół łyżeczki na górze. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do makaronu są całkowicie ugotowane. Odsączyć i posypać serem. Przykryć i odstawić 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
MakaronyMakarony
SerSer
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WodaWoda
5
Pokroić w kliny.
6
Wyjąć z patelni za pomocą szpatułki szczelinowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn