Laura ' s Quick Slow Cooker Indyk Chili

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Chili z indyka w wolnej kuchence Laury może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1832 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, mielonego indyka, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Wolnowar Indyk Chili, Wolnowar Indyk Chili, oraz Wolnowar Indyk Chili.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieścić indyka na patelni i gotować, aż równomiernie brązowy; odcedzić.
Powleczyć wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania i wymieszać z indykiem, zupą pomidorową, fasolą, czarną fasolą i cebulą. Doprawić chili w proszku, płatki czerwonej papryki, czosnek w proszku, kminek, czarny pieprz, ziele angielskie i sól.
Przykryj i gotuj 8 godzin na niskiej lub 4 godziny na wysokiej.