Lato Squash, marchew i zielony groszek Ragout na Polenta
Lato Squash, marchew i zielony groszek Ragout nad Polentan jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, natychmiastową polentę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Dyni, Marchew I Pasternak Ragoût, Królik, marchew, Por i zielona fasola Ragoût, oraz Black Sea Bass with Summer Squash Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować polentę, przynieś 4 szklanki wody do wrzenia w rondlu; wymieszaj polentę i 1/2 łyżeczki soli. Zmniejsz ogień i gotuj do zgęstnienia (około 5 minut), często mieszając. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Aby przygotować ragout, gotować marchewkę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie; odcedzić. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w squasha, 1/2 szklanki wody, 1 łyżka natki pietruszki, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub do squasha jest miękka. Wymieszać z marchewką, 3/4 szklanki wody i groszkiem. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować przez 10 minut. Wymieszać 1 łyżkę natki pietruszki, bazylii, soku z cytryny i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala