Lato Pikantne Bruschetta Polewa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Lato Pikantny Bruschetta polewa może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.79 za porcję. Mieszanka roma pomidory, pikantny, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Polewa Bruschetta, Polewa Bruschetta Z Krewetkami, oraz Podstawowa Polewa Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z bazylią, pikantny, tymianek, czosnek w proszku, mielony czosnek, sól, i czarny pieprz w dużej misce. Pomidory wymieszać z oliwą doprawioną ziołami. W razie potrzeby dodaj 1 1/2 łyżki więcej oliwy z oliwek dla bogactwa.
Pozostaw polewę na 1 godzinę, aby wymieszać smaki przed podaniem.