Lato-ogród Gazpacho jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 78 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gazpacho Ogrodowe, Ogród-Świeże Gazpacho, oraz Najłatwiejsze Gazpacho Ogrodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem bazylii w dużej misce; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 24 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Kadzi gazpacho do zupy miski; top z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych