Lasagne z wołowiną i kiełbasą

Lasagne z wołowiną i kiełbasą
Beef ' N ' Sausage Lasagnan to danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 30g tłuszczu i w sumie 420 kalorii. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, ser cheddar, twarożek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makeover Beef & Sausage Lasagne, Powolna serowa lasagne z kiełbasą i wołowiną, oraz Lasagne Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Na dużej patelni ugotuj wołowinę, kiełbasę, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Odłóż 1 szklankę sosu do spaghetti; wymieszaj pozostały sos z mieszanką mięsną. Dusić bez przykrycia przez 10 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W małym rondlu rozpuść serek śmietankowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia. Dodaj twarożek, jajka i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Rozłóż sos mięsny w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z trzema makaronami, serem cheddar, 1-1/2 łyżeczkami włoskiej przyprawy i mieszanką serków śmietankowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Ułóż pozostałym makaronem i zarezerwowanym sosem spaghetti; posyp mozzarellą i pozostałą włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Przykryj i piecz w 350° przez 35 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstaw na 15 minut przed podaniem.

Polecane wino: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano i Sangiovese to moje najlepsze opcje dla lasagne. Lasagne dobrze komponuje się ze średnim czerwonym winem o wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Aromaty wiśniowe i fioletowe, trwałe i zaokrąglone smaki przypraw i grzybów. Świetna struktura z elegancką finezją.Dobrze komponuje się z mięsami i sosami do makaronów mięsnych, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn