Lasagne z owocami morza II
Owoce morza Lasagnan II to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 172 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Mieszanka mleka, makaron lasagne, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Lasagne Z Owocami Morza, Lasagne Z Owocami Morza, oraz Lasagne Z Owocami Morza.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni, gotować cebulę na maśle na średnim ogniu do miękkości.
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem śmietankowym, twarogiem, jajkiem, bazylią oraz solą i pieprzem.
W średniej misce, wymieszać zupę, mleko, wino,mięso krabowe, i krewetki.
Połóż 3 gotowane makaron lasagne na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Rozłóż 1/3 mieszanki cebuli na makaron. Następnie rozłóż 1/3 mieszanki zupy na warstwę cebuli. Powtórz warstwy makaronu, cebuli, zupy jeszcze dwa razy. Top z serem Cheddar i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do ogrzania i bąbelkami.