Lasagne Butternut-and-szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 388 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Lasagne Butternut & Szpinak, Lasagne ze szpinakiem i dyni, oraz Lasagne z dyni i szpinakiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Aby przygotować nadzienie roślinne, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj squash, Wino, i woda; przykryć i gotować 20 minut lub do squash jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1/4 łyżeczki pieprzu i szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do Obierania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Aby przygotować sos, umieść mąkę w dużym rondlu i stopniowo dodawaj mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Umieścić na średnim ogniu; i gotować do grubości (około 10 minut), stale mieszając.
7
Zdjąć z ognia; dodać serek śmietankowy, gałkę muszkatołową i 1/8 łyżeczki pieprzu, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Połączyć strzępy sera i ser provolone; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu na dnie 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 3 makaron nad sosem; top z 2 filiżanki nadzienie warzywne, 1/2 Puchar mieszanki sera, i 1/2 Puchar sosu. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.