Lasagne z masłem i szpinakiem
Lasagne Butternut-and-szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 388 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Lasagne Butternut & Szpinak, Lasagne ze szpinakiem i dyni, oraz Lasagne z dyni i szpinakiem.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie roślinne, rozgrzej olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj por, szałwia, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodaj squash, Wino, i woda; przykryć i gotować 20 minut lub do squash jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1/4 łyżeczki pieprzu i szpinaku.
Aby przygotować sos, umieść mąkę w dużym rondlu i stopniowo dodawaj mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Umieścić na średnim ogniu; i gotować do grubości (około 10 minut), stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać serek śmietankowy, gałkę muszkatołową i 1/8 łyżeczki pieprzu, mieszając trzepaczką.
Połączyć strzępy sera i ser provolone; odstawić.
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu na dnie 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 3 makaron nad sosem; top z 2 filiżanki nadzienie warzywne, 1/2 Puchar mieszanki sera, i 1/2 Puchar sosu. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.
Pozostały sos rozłóż na makaronie. Przykryć i piec w 400 przez 30 minut. Posypać 1/2 szklanki masy serowej i piec dodatkowo 10 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.