Lasagne z krewetkami i przegrzebkami

Krewetki i przegrzebek lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 424 kalorie, 23G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, czosnek, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki i przegrzebki kuskus, Ceviche z krewetkami i przegrzebkami, oraz Krewetki i przegrzebki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 13 przez 10-calową patelnię z folii aluminiowej z olejem roślinnym w sprayu do gotowania.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować makaron lasagne, aż zostaną one po prostu zrobione, o 8 protokół.
Roztopić masło w dużym, patelnia ciężka i gotować cebulę na małym ogniu, aż bardzo miękkie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować o 1 minutę więcej. Na średnim ogniu mieszamy mąkę trzepaczką, następnie stopniowo dodajemy pół na pół, pozwalając sosowi lekko zagęścić przed dodaniem kolejnych. Gdy sos zgęstnieje do konsystencji śmietany, dodać ser i dobrze wymieszać.
Dodać sól i pieprz i ponownie wymieszać.
Dodaj przegrzebki i gotować przez około 3 do 4 minut, następnie dodać krewetki i gotować przez 1 do 2 minut lub tylko do krewetki kolei różowy. Wyłącz ogrzewanie.
Łyżka około 2 łyżki sosu z patelni do przygotowanej patelni. Przykryj dno patelni 4 makaronem, umieszczając je obok siebie. Łyżka 1/3 sosu nad makaronem, równomiernie rozprowadzając połowę owoców morza.
Warstwa 4 więcej makaronu, 1/3 sosu, i pozostałe owoce morza. Przykryć 4 Ost. makaronem i pozostałym sosem. (Dla górnej warstwy, nie łyżka żadnych owoców morza na wierzchu makaronu; wystarczy użyć sosu.) Włóż dowolne krawędzie makaronu, aby wszystkie były pokryte sosem. Na wierzch parmezan.
Piec przez 20 do 25 minut, odkryte, aż bąbelki. Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.