Powolna Lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajko, makaron lasagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ).
Instrukcje
1
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu i wodą.
Łyżka 1 szklanka sosu mięsnego do powolnej kuchenki; top z warstwami połowy każdego z makaronem, złamane, aby dopasować, i mieszaniny sera. Przykryć 2 szklankami sosu mięsnego. Top z pozostałych makaronów, łamane, aby dopasować, mieszanki sera i sosu. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Ser
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Gotować na niskim 4 do 6 godzin lub do momentu wchłonięcia płynu.
5
Posypać pozostałym serem; odstawić, przykryty, 10 min. albo aż się stopi.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.