Lasagne Wolnossąca
Powolna Lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajko, makaron lasagne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ).
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu i wodą.
Wymieszaj ricottę, 1-1 / 2 szklanki rozdrobnionego sera, 2 łyżki. Parmezan, jajko i pietruszka.
Łyżka 1 szklanka sosu mięsnego do powolnej kuchenki; top z warstwami połowy każdego z makaronem, złamane, aby dopasować, i mieszaniny sera. Przykryć 2 szklankami sosu mięsnego. Top z pozostałych makaronów, łamane, aby dopasować, mieszanki sera i sosu. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 4 do 6 godzin lub do momentu wchłonięcia płynu.
Posypać pozostałym serem; odstawić, przykryty, 10 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon