Lasagne Rolls

Lasagne Rolls
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj bułek z lasagne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 818 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. Jeśli masz extra-firma tofu, wegańskie parmezan, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lasagne Rolls, Lasagne Rolls, oraz Lasagne Rolls.

Instrukcje

1
W dużym garnku ugotuj makaron al dente zgodnie ze wskazówkami. Natychmiast spłukać zimną wodą, osuszyć czystym ręcznikiem i odstawić leżąc płasko na talerzu. Naciśnij nadmiar wody ze szpinaku i połączyć z tofu i wegańskie parmezan w dużej misce, aż dobrze włączone. Po równomiernym połączeniu test smaku, dodając sól według uznania i dostosowując drożdże odżywcze, parmezan i przyprawy do smaku. Następnie dodać 1/2 szklanki marinara i mieszać do połączenia. Linia duży garnek z cienką warstwą marinara. Na czystej powierzchni roboczej, rozłożyć 1/4 szklanki mieszanki tofu-szpinak na makaron i zwinąć go blisko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Umieść roladę w garnku z zagnieceniem skierowanym w dół. Powtórz z wszystkimi makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wlać pozostałe marinara na rolkach, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu, zmniejszyć do średniej i gotować na wolnym ogniu około pięciu minut, aż bułki i marinara są ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Podawać natychmiast.Informacje Żywieniowe
1
10amount na porcję
2
Kalorie
3
206Fat
4
80g
5
Węglowodany
6
28gdieterny Fiber6. 10gSugars7. 10gProtein11. 60g

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia72
Magazyn