Lasagne Ravioli
Lasagne Ravioli wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 373 kalorii, 19g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Taste Of Home ma 3947 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ravioli z serem, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sos do spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Lasagne Ravioli, Lasagne Ravioli, oraz Lasagne Ravioli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. W natłuszczonym 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia, ułóż jedną trzecią sosu do spaghetti, połowę ravioli i wołowiny oraz 1/2 szklanki sera; powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym sosem i serem.
Przykryj i piecz w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub do podgrzania.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Ravioli działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Viticcio Chianti Classico. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Viticcio Chianti Classico]()
Viticcio Chianti Classico
Ten rubinowy Chianti Classico ma aromaty miękkich owoców, granatu i fiołka. Wpływ na podniebienie jest satysfakcjonująco wypełniający usta, przyjemnie zrównoważony między kwasowością a alkoholem, z wiśniową aftertazą. Podawać z toskańskimi wędlinami lub wieprzowiną.