Lasagne-Pieczarki Faszerowane

Lasagne-Pieczarki Faszerowane
Lasagne-faszerowane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 284 kalorie, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.91 za porcję. 70 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz twaróg, mieloną wołowinę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami, Lazania z indyka ze szpinakiem i pieczarkami - 6 punktów, oraz Lasagne z pieczarkami, pomidorami i sosem beszamelowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 8x8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, łamanie go od siebie, jak gotuje, aż mięso nie jest już różowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W misce wymieszać twaróg, jajko, zieloną cebulę, natkę pietruszki oraz sól i pieprz, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Wymieszać gotowaną mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Grzyby umieść, wydrążone boki do góry, blisko siebie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Łyżka około 1 łyżki nadzienia serem do jamy każdego grzyba, a pozostałą nadzienie przepełnić między grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż serowe nadzienie ustawi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć naczynie z piekarnika i równomiernie rozprowadzić sos do makaronu na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Posypać równomierną warstwę sera mozzarella na sosie, powrót danie do piekarnika, i dusić, aż ser jest bulgotanie i zaczyna brązowy, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Grzyby odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn