Lasagne-Pieczarki Faszerowane
Lasagne-faszerowane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 284 kalorie, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.91 za porcję. 70 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz twaróg, mieloną wołowinę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami, Lazania z indyka ze szpinakiem i pieczarkami - 6 punktów, oraz Lasagne z pieczarkami, pomidorami i sosem beszamelowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 8x8 cali sprayem do gotowania.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, łamanie go od siebie, jak gotuje, aż mięso nie jest już różowy, o 10 protokół.
W misce wymieszać twaróg, jajko, zieloną cebulę, natkę pietruszki oraz sól i pieprz, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Wymieszać gotowaną mieloną wołowinę.
Grzyby umieść, wydrążone boki do góry, blisko siebie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Łyżka około 1 łyżki nadzienia serem do jamy każdego grzyba, a pozostałą nadzienie przepełnić między grzybami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż serowe nadzienie ustawi się, około 15 minut.
Wyjąć naczynie z piekarnika i równomiernie rozprowadzić sos do makaronu na grzybach.
Posypać równomierną warstwę sera mozzarella na sosie, powrót danie do piekarnika, i dusić, aż ser jest bulgotanie i zaczyna brązowy, o 5 Więcej minut.
Grzyby odstawić na 5 minut przed podaniem.