Lasagne-Pieczarki Faszerowane

Lasagne-Pieczarki Faszerowane
Lasagne-faszerowane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 284 kalorie, 27g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.91 za porcję. 70 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz twaróg, mieloną wołowinę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami, Lazania z indyka ze szpinakiem i pieczarkami - 6 punktów, oraz Lasagne z pieczarkami, pomidorami i sosem beszamelowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 8x8 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, łamanie go od siebie, jak gotuje, aż mięso nie jest już różowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W misce wymieszać twaróg, jajko, zieloną cebulę, natkę pietruszki oraz sól i pieprz, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Wymieszać gotowaną mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Grzyby umieść, wydrążone boki do góry, blisko siebie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Łyżka około 1 łyżki nadzienia serem do jamy każdego grzyba, a pozostałą nadzienie przepełnić między grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż serowe nadzienie ustawi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć naczynie z piekarnika i równomiernie rozprowadzić sos do makaronu na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Posypać równomierną warstwę sera mozzarella na sosie, powrót danie do piekarnika, i dusić, aż ser jest bulgotanie i zaczyna brązowy, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Grzyby odstawić na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn