Lasagne makaronowa z warzywami i dipem

Makaron lasagne z warzywami i dipem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 421 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, makaron, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez niskotłuszczowy, można śledzić to danie główne z Torty Light Rock jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowy makaron z warzywami, Makaron z serem z warzywami, oraz Babeczka Lasagna Z Pieczonymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać do 375 stopni F.
Napełnij duży garnek z wodą i zagotuj. Brązowe mięso na dużej patelni nonstick smażyć na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Dodaj płatki cebuli, włoskie przyprawy i płatki czerwonej papryki, podczas gdy mięso jest brązowieje.
Makaron umieścić we wrzącej wodzie. Gotować przez 5 minut (chcesz makaron bardzo jędrny).
Podczas gdy makaron i mięso są gotowania, wymieszać majonez, śmietana i czosnek i przyprawy ziołowe wymieszać w małej misce do mieszania, aby dip wegetariański.
Odstawić do lodówki. Warzywa opłukać i ułożyć na talerzu. Kiedy dzwoni zegar na makaron, odcedzić, a następnie spłukać durszlak.
Na dużą patelnię lub patelnię z lasagne układamy następujące składniki: 1/2 gotowanej wołowiny, 1/2 ugotowanego makaronu, 1/2 sosu do makaronu i 1/2 sera. Powtórz jeszcze raz.
Piec w rozgrzanym piekarniku. Ustaw timer na 20 minut lub do momentu, aż górna warstwa sera będzie bąbelkowa.