Lasagne Lady and Sons (Paula Deen )

Lasagne Lady and Sons (Paula Deen )
Lasagna Pani i synowie (Paula Deen) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 48g białka, oraz 53g tłuszczu. Na $3.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Mieszanka ząbków czosnku, pomidory, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Lady & Sons Blueberry Cream Pie (Paula Deen ), Makaron z serem-Paula Deen, oraz Lasagna Pani i synowie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby sos: w garnku połączyć pomidory, sos pomidorowy, wodę, cebulę, paprykę, czosnek, pietruszkę, mieszanki przyprawowe, cukier i liście laurowe.Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 1 godzinę.Zmieloną wołowinę pokruszyć w rondlu.Gotować, aż nie pozostanie różowy, a następnie odsączyć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać mieloną wołowinę do garnka.Dusić przez kolejne 20 minut.Podczas gdy sos gotuje się na wolnym ogniu, gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Jeśli sos jest zbyt cienki jak na twój smak, możesz zagęścić go w tym czasie, mieszając 1 łyżkę skrobi kukurydzianej i 1/4 szklanki zimnej wody - doprowadzić sos do wrzenia i wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Usunąć liście laurowe.Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieść cienką warstwę sosu na dnie patelni 9" x 13" x 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Warstwa 1/3 każdy z makaronu, mieszanki twarogu, Gruyere, serów Szwajcarskich i Cheddar.Uszczypnij małe kawałki twarogu i kropki nad pozostałymi serami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
GruyereGruyere
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Dodaj kolejną warstwę sosu.Powtórz warstwę 2 do 3 razy, kończąc sosem.W tym momencie można je przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i top z serem Mozarella i nadal piec przez kolejne 10 do 15 minut.Uwaga: jeśli Lazania została schłodzona, piec przez 40 minut w sumie.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory w puszkach pokrojone w kostkępomidory w puszkach pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser cheddar, tartyser cheddar, tarty3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.twarożek lub ser ricotta 12 uncjitwarożek lub ser ricotta 12 uncji2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 opakowanie (4 uncje) chłodzonych rogalików1 opakowanie (4 uncje) chłodzonych rogalików1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki2ząbki czosnku pokrojone w kostkęząbki czosnku pokrojone w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona papryka, pokrojona w kostkęzielona papryka, pokrojona w kostkę6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser gruyere, tartyser gruyere, tarty2Batoniki toffi Heath1 łyżeczka startego sera Romano1 łyżeczka startego sera Romano9makaron lasagne (6 do 9 długich pasków)makaron lasagne (6 do 9 długich pasków)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mozzarella tartyser mozzarella tarty1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan2Batoniki toffi Heathprzyprawa domowa (pełny przepis to 1 szklanka soli, 1/4 szklanki czarnego pieprzu i 1/4 szklanki czosnku w proszku)przyprawa domowa (pełny przepis to 1 szklanka soli, 1/4 szklanki czarnego pieprzu i 1/4 szklanki czosnku w proszku)2Batoniki toffi Heathsól przyprawowasól przyprawowa2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser szwajcarski tartyser szwajcarski tarty4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn