Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać lasagne Nadziewane Spaghetti Squash spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis z szafy gotowanie ma 30771 fanów. Jeśli masz pod ręką olej, bazylia, twaróg i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Faszerowana Lasagna Spaghetti Squash, Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash, oraz Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash.
Instrukcje
1
Miąższ makaronu spaghetti posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem i upiec, skórą do góry, w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, około 30 minut.W międzyczasie ugotować indyka, około 8-10 minut, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghetti Squash
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, i koper włoski i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać indyka, pomidory, pastę pomidorową, włoską przyprawę, liść laurowy, paprykę, ocet balsamiczny, sól i pieprz, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż squash spaghetti jest gotowane, a następnie wymieszać w bazylii i zdjąć z ognia.Napełnić część wnętrza każdej połowy squasha spaghetti, podzielić mieszaninę twarogu i bazylii między nimi, a następnie sosem i serem.Dusić w piekarniku, aż ser topi się i zwrócił światło złoty brąz, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Spaghetti Squash
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krakersy Pełnoziarniste
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Uncje Płynu świeżej Wody
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane