Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać lasagne Nadziewane Spaghetti Squash spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis z szafy gotowanie ma 30771 fanów. Jeśli masz pod ręką olej, bazylia, twaróg i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Faszerowana Lasagna Spaghetti Squash, Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash, oraz Lasagne Faszerowane Spaghetti Squash.
Instrukcje
Miąższ makaronu spaghetti posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem i upiec, skórą do góry, w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, około 30 minut.W międzyczasie ugotować indyka, około 8-10 minut, i odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, i koper włoski i gotować, aż pachnące, o minutę.
Dodać indyka, pomidory, pastę pomidorową, włoską przyprawę, liść laurowy, paprykę, ocet balsamiczny, sól i pieprz, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż squash spaghetti jest gotowane, a następnie wymieszać w bazylii i zdjąć z ognia.Napełnić część wnętrza każdej połowy squasha spaghetti, podzielić mieszaninę twarogu i bazylii między nimi, a następnie sosem i serem.Dusić w piekarniku, aż ser topi się i zwrócił światło złoty brąz, o 2-3 protokół.