Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Lasagnan z dyni i orzechów pekan. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 1445 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser mozzarella, parmezan, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne Z Dyni, Lasagne Z Dyni, oraz Lasagna Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia, i piec, mieszając raz, 7 protokół lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Przełożyć na talerz do ostygnięcia; posiekać.
4
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj dynię, cebulę, czosnek i 3/4 łyżeczki soli; gotować, często mieszając, 15 minut lub aż dynia będzie po prostu miękka. Wymieszać z orzechami pekan; odstawić.