Przepis Ciocia Angie lasagne może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 2 godziny i 30 minut. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1476 kalorii, 103g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka sera romano, mielony pieprz, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lasagne cioci May, Biała Lasagna cioci Katie, oraz Angie ' s Easy Pecan Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla klopsika
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2
Wymieszać: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W misce do mieszania, połączyć wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Rozwałkować klopsiki do żądanej wielkości i piec w nagrzanym piekarniku przez około 15 minut lub do złotego koloru. Na lasagne, zamiast toczenia do pożądanego rozmiaru, rozprowadzić wymieszać równomiernie na blasze i piec. Rozbij mięso na lasagne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Do sosu mięsnego:w garnku (lub dużym naczyniu do gotowania) brązową mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać seler/marchew / cebula mix i gotować przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj pomidory i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Niech gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
9
W przypadku lasagne cioci Angie: używając patelni hotelowej 1/2 lub średniej do dużej naczynia do pieczenia, pokryj dno cienką warstwą sosu mięsnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Ułóż 4 kawałki lasagne tak idą w górę strony patelni z dodatkowych 3 do 4 cali wiszące nad krawędzią. Zrób to samo w innym kierunku patelni za pomocą kawałków makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać kolejną warstwę sosu mięsnego, a następnie 1/2 mieszanki klopsików. Następnie top mięso z 1 funt sera ricotta, 1 funt mozzarelli, i 1/4 szklanki Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
I Pomarańczowym Pieprzem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Dodać warstwę makaronu i powtórzyć, aby mieć 2 warstwy. Złóż Pozostałe makarony na pokrycie góry. Top z sosem mięsnym i umieścić w nagrzanym piekarniku i piec, aż osiągnie odpowiednią temperaturę serwowania lub top jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.