Lasagna z kiełbasą i grzybami z indyka
Przepis Kiełbasa z indyka i grzyby lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.45 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka parmezanu, płatki pietruszki, kiełbasa z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna z kiełbasą i grzybami z indyka, Lasagne Z Kiełbasą, Grzybami I Szpinakiem, oraz Lasagne z kiełbasą i mieszanymi grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 12-calowej patelni nonstick, gotować kiełbasę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu kruszyć, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem makaronowym i grzybami; odstawić.
W średniej misce wymieszaj ser ricotta, jajko, 2 łyżki płatków pietruszki, parmezan i sól do wymieszania.
W naczyniu do pieczenia ułóż 5 niegotowanych makaronów w jednej warstwie; warstwa z połową mieszanki kiełbas, połową mieszanki ricotta i 2 szklankami sera mozzarella. Powtórz warstwy.
Przykryć; piec 55 minut. Odkryć; piec 10 do 15 minut dłużej lub do bąbelków.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
Posypać posiekaną natką pietruszki.