Lasagna Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać piżmową Lasagnan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.17 za porcję. Mieszanka parmezanu, dyni, mąki i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna Z Dyni, Lasagna Z Dyni, oraz Lasagna Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Lekko posmaruj 15x10x1-calową patelnię do pieczenia.
Umieść squasha na przygotowanej patelni do pieczenia.
Dodać olej i 1/2 łyżeczki soli; wrzucić delikatnie do herbu.
Rozprowadzić w równej warstwie. Piecz, nieosłonięty, przez 25 do 30 minut lub do miękkości squasha, mieszając raz. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Tymczasem do sosu: w dużym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z mąką i 1/2 łyżeczki soli. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z dynią i rozmarynem.
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali lub 3-litrową prostokątną zapiekankę. Aby zmontować, rozprowadzić około 1 szklanki sosu w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Trzecia warstwa makaronu w naczyniu.
Posmarować jedną trzecią pozostałego sosu.
Posypać 1/3 szklanki sera Pamesan. Powtórz warstwowanie makaronu, sosu i parmezanu jeszcze dwa razy.
Śmietanę ubijać równomiernie warstwami w naczyniu.
Posypać pozostałą 1/3 szklanki parmezanu.
Piec przez 40 minut. Odkryć i piec około 10 minut więcej lub aż krawędzie są bąbelkowe i top jest lekko rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Składam 8 do 10 porcja.