Przepis Slow-Cooker lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 6 godzin i 35 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 617 kalorii, 34g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, cebula, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna Wolnoopalająca, Lasagna Wolnoopalająca, oraz Lasagna Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować kiełbasę i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, bazylią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Kiełbasa
Bazylia
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać 1 szklankę sera mozzarella oraz serów ricotta i parmezan. (Przechowywać w lodówce pozostały ser mozzarella podczas lasagne gotuje.)
Łyżka jednej czwartej mieszanki kiełbasy do 6-quart powolne kuchenka; top z 5 makaronem, podzielone na kawałki, aby dopasować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Rozłóż połowę mieszanki serowej i jedną czwartą mieszanki kiełbasy. Na wierzchu 5 makaronów, pozostała mieszanka serowa i jedna czwarta mieszanki kiełbas. Top z pozostałych 5 makaronu i pozostałej mieszanki kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Kiełbasa
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub do makaronu są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
6
Posypać wierzch lasagne z pozostałym 1 szklanka sera mozzarella. Przykryć i odstawić około 10 minut lub do rozpuszczenia sera.