Lasagna Wołowa Z Pesto

Lasagna Wołowa Z Pesto
Lasagne z wołowiną Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 612 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka orzechów piniowych, makaron lasagne, ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pesto Lasagna, Lasagne z Pesto i groszkiem, oraz Szparagi-Pesto Lasagne.

Instrukcje

1
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
2
Połącz ser ricotta, jajka i pieprz; dobrze wymieszaj trzepaczką i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Pomidory odsączyć, rezerwując 1/3 szklanki oleju i 1/2 szklanki pomidorów. Zachowaj pozostałe pomidory do innego użycia. Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego i dodaj 1/2 szklanki pomidorów, bazylii i kolejnych 3 składników; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Po uruchomieniu procesora wlać zarezerwowaną 1/3 szklanki oleju przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu; przetwarzać aż do wymieszania. Złożyć mieszankę bazylii (pesto) w mieszankę ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aż mięso kruszy; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti. Łyżka jedną trzecią mieszaniny mięsa do nasmarowanego 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia. Ułóż 3 gotowane makaron lasagne na mieszaninie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne GotowanyMakaron Lasagne Gotowany
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Połowę pesto rozłożyć na makaron i posypać 1/2 szklanki sera mozzarella. Powtórz warstwy raz. Top z pozostałych 3 makaron i pozostałą mieszaninę mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Przykryć i piec w 350 przez 25 minut. Odsłonić i posypać pozostałymi 2 szklankami sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec, odkryte, dodatkowe 5 minut lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odstawić 10 minut; służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn