Lasagna Roll Ups

Lasagna Roll Ups
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać lasagne Roll up spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.04 za porcję. Jeśli masz makaron lasagne, ser ricotta, sos do makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 986 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron lasagne przez 5 do 8 minut, lub aż tylko lekko underdone; odcedzić i spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W dużej misce wymieszaj starty ser, ser ricotta, tofu, mrożony szpinak i 1 szklankę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Połóż makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Na makaron rozprowadzić warstwę mieszanki serowej, a następnie dodać cienką warstwę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
5
Zwiń makaron w górę i umieść stronę szwu w dół na patelni 13x9. Powtórz dla innych makaronów. Wierzch z pozostałym sosem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
SOSSOS
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż będzie gorący i bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia32
Magazyn