Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać lasagne Roll up spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.04 za porcję. Jeśli masz makaron lasagne, ser ricotta, sos do makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 986 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron lasagne przez 5 do 8 minut, lub aż tylko lekko underdone; odcedzić i spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W dużej misce wymieszaj starty ser, ser ricotta, tofu, mrożony szpinak i 1 szklankę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Szpinak Mrożony
Ser Ricotta
Ser
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Połóż makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
4
Na makaron rozprowadzić warstwę mieszanki serowej, a następnie dodać cienką warstwę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Makarony
SOS
5
Zwiń makaron w górę i umieść stronę szwu w dół na patelni 13x9. Powtórz dla innych makaronów. Wierzch z pozostałym sosem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Makarony
SOS
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż będzie gorący i bąbelkowy.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.