Lasagna Roll Ups
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać lasagne Roll up spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.04 za porcję. Jeśli masz makaron lasagne, ser ricotta, sos do makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 986 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron lasagne przez 5 do 8 minut, lub aż tylko lekko underdone; odcedzić i spłukać.
W dużej misce wymieszaj starty ser, ser ricotta, tofu, mrożony szpinak i 1 szklankę parmezanu.
Na makaron rozprowadzić warstwę mieszanki serowej, a następnie dodać cienką warstwę sosu.
Zwiń makaron w górę i umieść stronę szwu w dół na patelni 13x9. Powtórz dla innych makaronów. Wierzch z pozostałym sosem i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż będzie gorący i bąbelkowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.