Przepis Grzyby lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 411 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz tymianek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami), Lasagna Grzybowa, oraz Lasagna Grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć 1 szklankę wrzącej wody i porcini. Przykryć i odstawić 30 minut; przecedzić mieszaninę przez sito wyłożone gazą nad miską, zastrzegając płyn i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Sito
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać cremini i grzyby egzotyczne, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu; smażyć 6 minut lub aż grzyby są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pieprz
Sól
7
Dodaj tymianek i 3 ząbki czosnku; smażyć 1 minutę. Wymieszać z winem; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż płyn prawie odparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Tymianek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem śmietankowym i 1 łyżką szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Szczypiorek
9
Dodaj zastrzeżone borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
10
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodaj pozostałe 3 ząbki czosnku do patelni; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Dodać reserved porcini płyn, 2 3/4 szklanki mleka, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mleko
Sól
14
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki mleka i mąki w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
15
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny mleka i gotuj na wolnym ogniu 2 minuty lub do lekko gęstego, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
16
Łyżka 1/2 szklanki sosu do 11 x 7-calowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania, a na górze z 3 makaronem.