Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bochenka lasagne. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 382 kalorii, 35g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sok pomidorowy, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegetariański Bochenek Lasagne, Lasagne Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagne (Bez Maszyny Do Makaronu), oraz Ackee i dorsz Stewart Bochenek (Ackee-Saltfish-dorsz-Bacalao Bochenek) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Wciśnij do niesmażonego 9-calowego. x 5-w. Bochenek. W misce połącz składniki nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż na bochenku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Posyp składnikami polewy.
5
Piecz 15 minut dłużej lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a termometr do mięsa wskaże 160°.