Larb Turecki

Larb Turecki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka Larba. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 528 kalorii, 45g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.25 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, liście mięty, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Larb Turecki, Świńskie ucho Larb, oraz Yucatán Larb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić dressing: w małej misce, ubić sok z limonki, sok z cytryny, sos rybny i miód. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać larb: na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę, szalotki, trawa cytrynowa, chile, i sól do smaku. Gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać indyka i doprawić solą. Gotować, mieszając często, aż mięso i warzywa są gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodaj sos do patelni i gotować 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Łyżka mieszanki indyka na liście sałaty i ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
Podawać z lepkim ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lepki RyżLepki Ryż
9
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn