Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka Larba. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 528 kalorii, 45g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.25 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, liście mięty, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Larb Turecki, Świńskie ucho Larb, oraz Yucatán Larb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić dressing: w małej misce, ubić sok z limonki, sok z cytryny, sos rybny i miód. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Dodać larb: na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj cebulę, szalotki, trawa cytrynowa, chile, i sól do smaku. Gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.