Lan Pham ' s Herbed-Prażone cebule
Herbed Lan Pham-Prażone cebule jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Herbed ziemniaki i cebula, Herbed Focaccia z karmelizowaną cebulą i oliwkami, oraz Herbed Risotto z kurczakiem i karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrój każdą cebulę na ćwiartki, utrzymując cały koniec korzenia w stanie nienaruszonym, aby kliny trzymały się razem.
W dużej misce, połączyć sok z cytryny, musztarda, czosnek, tymianek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Dodać cebulę do miski i dobrze wymieszać.
Przenieść cebulę do naczynia do pieczenia lub blachy w jednej warstwie.
Piec przez 30 do 45 minut, do miękkości i rumiane na brzegach. Wrzucić cebulę w razie potrzeby podczas gotowania, aby zapewnić nawet brązowienie.
Cebulę wyjąć z piekarnika i przełożyć na półmisek.
Reprinted with permission from one Big Table: a Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster