Lamu Style Mahi Mahi
Lamu Style Mahi Mahi jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1194 kalorii, 170g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 31,4 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól, filety mahi mahi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Lamu Style Mahi Mahi, Tajskie Pieczone Mahi Mahi - 4 Punkty, oraz Yucatecan-Style Grillowane Mahi-Mahi.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj czosnek, sok z limonki, kminek i pieprz na pastę.
Rozprowadzić mieszaninę na rybę i odstawić na 20 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni i saute ryby na umiarkowanym ogniu przez 8 minut, obracając go w połowie czasu gotowania.
Osuszyć Na Ręczniki papierowe.
Podawać udekorowane plastrami limonki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.