Lamb Squazetto z miękką polentą

Lamb Squazetto z miękką polentą
Lamb Squazetto z miękkim Polentanem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 945 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Duszone golonki jagnięce na miękkiej Polencie z liśćmi laurowymi, Polenta Miękka, oraz Miękki Parmigiano Polenta.

Instrukcje

1
Kawałki jagnięciny doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piecu o grubym dnie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać kawałki jagnięciny od 5 do 6 na raz i brązowo ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
3
Usunąć i powtórzyć dla wszystkich jagnięcin. Gdy jagnięcina jest gotowane, dodać cebulę i wędzone pancetta i gotować, aż cebula zmięknie i zaczyna brązowy, o 9 do 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
JagnięcinaJagnięcina
4
Dodać rozmaryn, tymianek, kminek i koper włoski i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Nasiona KminkuNasiona Kminku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać wino, pastę pomidorową, wywar z kurczaka i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać jagnięcinę i soki na talerzu i wrócić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Zdjąć pokrywę, sprawdzić przyprawy i podawać z miękką polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
8
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

1Batoniki toffi Heathnasiona kminkunasiona kminku11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, drobno rozdrobnionamarchew, drobno rozdrobniona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1Batoniki toffi Heathbułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekane świeże liście rozmarynuposiekane świeże liście rozmarynu43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)świeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mięso jagnięce, pokrojone w kostkę o wymiarach 2 na 1 calmięso jagnięce, pokrojone w kostkę o wymiarach 2 na 1 cal43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)cebula, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calacebula, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala1Cebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta wędzona, pokrojona w kostkę 1/4 calapancetta wędzona, pokrojona w kostkę 1/4 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 pomarańczy, skórka świeżo starta1/2 pomarańczy, skórka świeżo starta4krewetki i żyłkiSól do smakuSól do smaku1gałązka tymiankugałązka tymianku33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2kgspomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokamipomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokami851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn