Lamb Squazetto z miękkim Polentanem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 945 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Duszone golonki jagnięce na miękkiej Polencie z liśćmi laurowymi, Polenta Miękka, oraz Miękki Parmigiano Polenta.
Instrukcje
1
Kawałki jagnięciny doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piecu o grubym dnie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać kawałki jagnięciny od 5 do 6 na raz i brązowo ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
3
Usunąć i powtórzyć dla wszystkich jagnięcin. Gdy jagnięcina jest gotowane, dodać cebulę i wędzone pancetta i gotować, aż cebula zmięknie i zaczyna brązowy, o 9 do 11 minut.