Lamb Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 387 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Dijon Leg of Lamb, Pieczeń Z Żeberka Jagnięcego Dijon, oraz Stojak Baranek Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, sól i pieprz wymieszać w plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodać jagnięcinę; wstrząsać aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Jagnięcina
3
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Jagnięcinę ugotować na oleju około 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Jagnięcinę i pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem grochu w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż jagnięcina jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
6
Odtłuszczone tłuszcze z soków w kuchence. Groch wymieszać z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Groch
7
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 10 do 15 minut lub aż groszek są gorące.