Lamb au poivre

Lamb au poivre
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać jagnięciny au poivre spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 211 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lamb Au Poivre, Kotlety Jagnięce Au Poivre, oraz Lamb AU Pink Peppercorn Poivre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu moździerzem i tłuczkiem lub owinąć ręcznikiem kuchennym i nacisnąć na ziarna pieprzu z dnem ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
2
Kotlety osuszyć i doprawić solą. Rub po jednej stronie każdego kotleta z ziaren pieprzu, naciskając ziaren pieprzu do mięsa przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować kotlety, pieprzone boki, 2 protokół. Obróć kotlety szczypcami i gotuj, naciskając na każdy kotlet szczypcami, aby pieprz przylegał do mięsa, o 2 minuty więcej (dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Przelać kotlety szczypcami na talerz i odstawić podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
5
Wylać wszystko, ale 2 łyżeczki tłuszczu z patelni, jeśli to konieczne, następnie sauté szalotka, mieszając, aż złoty kolor, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać bulion i koniak i gotować, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
BulionBulion
7
Wyjąć patelnię z ognia i zawirować w maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać wszelkie soki mięsne, które nagromadziły się na talerzu i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
SólSól
9
Podawać sos na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn