Lama Burger
Lama Burger wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka szalotki, liście rozmarynu, pomidory dojrzewające winorośli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Chorizo a la Lama (Flamed Chorizo), Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blend Lamy i mielonej wołowiny w dużej misce, uważając, aby nie ponad blend jak to stworzy gęstszy burger.
Dodać jajko, bułkę tartą, sok z cytryny, tymianek, rozmaryn, feta, i sól i pieprz, do smaku.
Dobrze wymieszać i uformować na 8 równych okrągłych placków o grubości nie większej niż 3/4 cala. Przechowywać w lodówce przez 30 minut, pozwalając składniki i smaki do mieszania.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Dodać hamburgery do grilla i gotować, aż pożądana doneness osiągnie, o 6 do 8 minut na stronie.
Zdjąć i ułożyć na talerzach na pokrojonych pomidorach.
Skropić octem balsamicznym i udekorować posiekaną szalotką.