Lake Charles Dirty Rice może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dirty Rice, Dirty Rice, oraz Dirty Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać wieprzowinę i wątróbki z kurczaka i gotować, mieszając, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj sól, czarny pieprz i chili w proszku i często mieszaj, ale opieraj się impulsowi ciągłego mieszania: chcesz, aby mięso przylgnęło do patelni i zrobiło się chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Chili W Proszku
Mięso
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać 1/4 szklanki bulionu z kurczaka i gotować, aż odparuje, pozwalając mieszaninę mięsa się rumiane i chrupiące i trzymać się patelni jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cebulę, seler, czosnek, jalapeño, i oregano i gotować, mieszając, aż warzywa są ładnie rumiane i chrupiące i zaczyna trzymać się patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Seler
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać ryż, Pozostałe 1 1/4 szklanki bulionu, szalotki, i pietruszka. Mieszaj, aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż zostanie podgrzany.