Lady groszek z solą wieprzowina i ryż
Lady groszek z solą wieprzowiny i ryżu może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz akompaniament: ryż, sól wieprzowa, woda i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Southern Style Lady Cream Peas, Sałatka Pomidorowa Ze Świeżym Groszkiem, oraz Medaliony wieprzowe z fasolą, ryżem i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć i wyrzucić skórę z soli wieprzowej, a następnie pokroić sól wieprzową na kawałki 1/3 cala. Gotować w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość tłuszczu jest renderowane i wieprzowina jest złoty i chrupiące, 6 do 8 minut.
Wieprzowinę przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Z rondla wylać wszystko, ale około 1 łyżki tłuszczu, następnie ugotować cebulę w tłuszczu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, około 4 minut.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Wymieszać z groszkiem i wodą i gotować na wolnym ogniu, odkryte, do miękkości, 30 do 35 protokół. Wymieszać szalotki i sól i pieprz do smaku.
Podajemy groszek na ryżu i posypujemy solą wieprzowinę.