La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 34 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody z kwiatu pomarańczy, żółtko jaja, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hareng pommes à l ' huile Recette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże wymieszać z 1/2 szklanki ciepłej wody i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
2
Mąkę, cukier puder i sól przesiać do dużej miski (najlepiej drewnianej). Zrób wgłębienie w środku i dodaj mieszaninę drożdży, stopione masło, oliwę z oliwek, wodę z kwiatu pomarańczy i anyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Powoli wymieszać 1 1/2 szklanki wody drewnianą łyżką, a następnie zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i satynowe, około 10 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Ciasto powinno być dość miękkie. Uformuj ciasto w kulkę i włóż z powrotem do miski. Przykryj miskę ściereczką i pozostaw ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść pergamin na dwóch blachach do pieczenia. Gdy ciasto wyrośnie, podziel je na pół i uformuj dwie kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść po jednym na każdej blasze do pieczenia. Spłaszczyć piłki ręką. Za pomocą wałka do ciasta zwiń każdą spłaszczoną kulkę w duży okrąg o grubości około 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Używając kółka do ciasta lub ostrego noża i zaczynając od około cala do jednej strony środka, wykonaj trzy ukośne cięcia skośne w dół. Wykonaj symetryczne cięcia po drugiej stronie. Powtórz ten proces z drugim bochenkiem. Delikatnie rozłóż kawałki palcami, tworząc nieregularny owalny otwór o szerokości około 2 cali. Będą one zamknąć się trochę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Za pomocą pędzla do ciasta lub palców rozmazuj połowę żółtka na wierzch każdego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
9
Umieść jeden bochenek w lodówce podczas pieczenia drugiego.
10
Każdy Bochenek pieczemy na środkowej półce nagrzanego piekarnika przez około 30 minut, aż będzie złoty. Pięć minut przed pierwszym bochenkiem należy wyjąć drugi z lodówki i odstawić do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Schłodzić bochenki na stojakach z drutu. Chleb można spożywać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Aby przechowywać, zawiń schłodzone bochenki w folię aluminiową. Będą one przechowywać do 48 godzin w temperaturze pokojowej lub zamrożone przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia1
Magazyn