La Fondita Fish Tacos
Tacos z rybami La Fondita może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1541 kalorii, 59G białka, oraz 103g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, chipotle chili puree, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos z rybami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce umieścić jajka, piwo, musztardę, chili w proszku, 1 łyżkę soli i cukru i wymieszać na gładką masę.
Dodać mąkę i kontynuować mieszanie, aż będzie trochę cieńsza niż ciasto naleśnikowe.
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego, aby dojść do połowy boków garnka, do 375 stopni F. pogłębiać kawałki ryb w mące, a następnie do ciasta i smażyć, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wyjąć z oleju do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i posypać solą.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute i ogrzać tortille.
Każdą tortillę posmarować łyżką majonezu Chipotle i ułożyć na wierzchu kawałek smażonej ryby.
Do każdej tortilli dodaj pokrojoną kapustę i podawaj.
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, dostarczył ten przepis. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Wymieszać majonez, sok z limonki, kolendra i chipotle chili puree razem w średniej misce, dodać sól i ponownie wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.