L 'Osso Buco A L' Orange
L 'Osso Buco a L' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1084 kalorie, 91g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka maranty, pasty pomidorowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orange Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.
Instrukcje
Umieść 2 łyżki mąki w dobrej plastikowej torbie.
Dodać trochę soli i pieprzu i wstrząsnąć do połączenia. Przetrzyj kawałki cielęciny wilgotną szmatką, aby usunąć pył kostny.
Włożyć kawałki golonki cielęcej do worka i wstrząsnąć, aby pokryć każdy kawałek mąką.
Umieść klarowane masło i olej na dużej patelni (patelni) i podgrzać do 400 stopni F.
Na maśle/oleju ułożyć kawałki mąki cielęcej. Powinny pienić i smażyć na złoty kolor. Zmień kolor równomiernie.
Dodać cebulę, czosnek, marchew i skórkę pomarańczową. Wrzucić kawałki cielęciny i warzywa razem i obniżyć ciepło do 300 stopni F. i pozostawić do " potu "(naturalne oleje" koralik " z warzyw, takich jak pot) na 3 minuty. Teraz dodaj 2 szklanki wytrawnego białego wina i zeskrobaj podstawę patelni drewnianą "tryskaczem" lub łyżką, aby podnieść osad do sosu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, dodać Garni bukiet (związać sznurkiem, jeśli świeże lub w torbie muślinu, jeśli używane są suszone zioła) i pasty pomidorowej, które trzeba dobrze wymieszać. Dusić w ciasnej osłonie przez 2 godziny-dodając kolejne 1 1/4 szklanki wytrawnego białego wina. Około 30 minut przed podaniem dodać sok pomarańczowy. Gdy mięso jest bardzo delikatne usunąć kawałki cielęciny, przełożyć sos i warzywa przez sitko i podgrzać kawałki golonki cielęcej w sosie. Popraw przyprawę i zagęszczaj, jeśli to konieczne, niewielką ilością pasty maranta. Danie z ryżu z kawałkami pomarańczy na dużym talerzu. Ułóż kawałki cielęciny na wierzchu i polej sosem.