L 'Osso Buco A L' Orange

L 'Osso Buco A L' Orange
L 'Osso Buco a L' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1084 kalorie, 91g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka maranty, pasty pomidorowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orange Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.

Instrukcje

1
Umieść 2 łyżki mąki w dobrej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać trochę soli i pieprzu i wstrząsnąć do połączenia. Przetrzyj kawałki cielęciny wilgotną szmatką, aby usunąć pył kostny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Włożyć kawałki golonki cielęcej do worka i wstrząsnąć, aby pokryć każdy kawałek mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4
Umieść klarowane masło i olej na dużej patelni (patelni) i podgrzać do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Na maśle/oleju ułożyć kawałki mąki cielęcej. Powinny pienić i smażyć na złoty kolor. Zmień kolor równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
6
Dodać cebulę, czosnek, marchew i skórkę pomarańczową. Wrzucić kawałki cielęciny i warzywa razem i obniżyć ciepło do 300 stopni F. i pozostawić do " potu "(naturalne oleje" koralik " z warzyw, takich jak pot) na 3 minuty. Teraz dodaj 2 szklanki wytrawnego białego wina i zeskrobaj podstawę patelni drewnianą "tryskaczem" lub łyżką, aby podnieść osad do sosu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, dodać Garni bukiet (związać sznurkiem, jeśli świeże lub w torbie muślinu, jeśli używane są suszone zioła) i pasty pomidorowej, które trzeba dobrze wymieszać. Dusić w ciasnej osłonie przez 2 godziny-dodając kolejne 1 1/4 szklanki wytrawnego białego wina. Około 30 minut przed podaniem dodać sok pomarańczowy. Gdy mięso jest bardzo delikatne usunąć kawałki cielęciny, przełożyć sos i warzywa przez sitko i podgrzać kawałki golonki cielęcej w sosie. Popraw przyprawę i zagęszczaj, jeśli to konieczne, niewielką ilością pasty maranta. Danie z ryżu z kawałkami pomarańczy na dużym talerzu. Ułóż kawałki cielęciny na wierzchu i polej sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Bouquet GarniBouquet Garni
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Zioła SuszoneZioła Suszone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn