Kłusownicy i uszy Wieprza
Kłusownicy i uszy Wieprza mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,24 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Jeśli masz bulion warzywny, marchew, uszy świni i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okonomiyaki z kłusownikami, Kłusownice wieprzowe duszone z soją, oraz Domowe Uszy Słonia podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż świńskie łapki i uszy do dużego garnka wraz z koprem włoskim, marchewką, szałwią, estragonem, rozmarynem, cebulą, liśćmi laurowymi, selerem i cytrynami, a następnie przykryj składniki bulionem warzywnym lub wodą. Doprowadzić do wrzenia tocznego, a następnie natychmiast zmniejszyć ciepło. Gotuj na wolnym ogniu przez minimum 6 godzin, testując czułość nożem. Uszy będą gotowane przed stopami, więc usuń je wcześniej lub dodaj je do garnka później. Gdy miąższ jest delikatny, wyjmij garnek z ognia i pozostaw go w płynie do gotowania przez 20 minut.
Ugotowane Kłusaki i uszy podawaj z kadzi-pełnej bulionu z garnka i chrupiącym francuskim chlebem.