Kwitnąca Cebula
Kwitnąca cebula jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, maślankę, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj tex mex baked blooming onion, Pieczona Kwitnąca Cebula, oraz Pieczona Kwitnąca Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić jajko i maślankę.
Mąkę, sól, pieprz, cayenne, oregano, tymianek, kminek i old bay połączyć w osobnej misce.Pokrój 3/4 "do 1" z góry i na dole cebuli i usuń skórę.
Wyciąć 1 " rdzeń i pokroić około 3/4 drogi w dół, aby utworzyć płatki.
Umieść cebulę we wrzącej wodzie, aby oddzielić płatki.
Ochłoń.Cebulę zanurzyć w mieszaninie mlecznej.Zanurz obłożoną cebulę w mieszaninie mąki, obficie pokrywając.Powtórz proces.
Niech cebula ustawić w lodówce na 15 minut przed smażeniem.
Rozgrzać olej roślinny w głębokiej frytkownicy lub garnku do 350 stopni.Smażyć cebulę z prawej strony przez 10 minut, aż zbrązowieje.
Osuszyć na stojaku lub ręczniku papierowym.
Połącz składniki na sos do zanurzania i podawaj.