Kwik Meal Cart 's Lamb from' New York A La Cart

Kwik Meal Cart 's Lamb from' New York A La Cart
Need a danie główne bezglutenowe? Jagnięcina Kwik Meal Cart Z ' New York A La Cart może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Jeśli masz jogurt, ostry sos, papaja, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kwik Meal Cart 's White Sauce from' New York A La Cart, Country Boys 'Chorizo Huaraches from' New York à la Cart, oraz New York Street Cart Dogs z sosem cebulowym i grillowanym sosem z czerwonej papryki.

Instrukcje

1
W dużej niereaktywnej misce wymieszaj wszystko razem, dobrze pokrywając jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść w plastikowej torbie lub przykryj miskę folią i pozostaw marynatę na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Kiedy jesteś gotowy do gotowania jagnięciny, Rozgrzej piekarnik do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Całą jagnięcinę ułożyć na blasze pokrytej folią i wstawić do piekarnika na około 15 minut. Podczas pieczenia jagnięciny rozgrzej patelnię lub żeliwną patelnię na dużym ogniu. Gdy jagnięcina uwolni swoje soki, a temperatura wewnętrzna osiągnie 135 ° F, wyjmij jagnięcinę i umieść na gorącej patelni na szybkie zapiekanie, około 5 minut z każdej strony. Po zakończeniu Baranek będzie miał dobry char, ale nadal będzie delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn