Kwiaty squasha nadziewane serem herbacianym w cieście

Kwiaty squasha nadziewane serem herbacianym w cieście
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Squash kwiaty Nadziewane Herbed serem w cieście Fritter spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 781 kalorii, 24g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kozi ser, piwo, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Smażone Nadziewane Kwiaty Squasha, Trzy kwiaty dyni nadziewane serem, oraz Faszerowane Serem Kozim Kwiaty Dyni.

Instrukcje

1
Aby ciasto, wymieszać mąkę i skrobię kukurydzianą w misce. W innej misce ubić białko jaja i piwo razem. Wymieszaj to z mieszaniną mąki. Nie przegrzewaj się, bo ciasto będzie trudne; nadal powinny być grudki. Przykryć i przechowywać w lodówce (może odpocząć, schłodzone, do 2 godzin) podczas wykonywania farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Sery wymieszać w misce z żółtkiem, szalotką i ziołami. Doprawić solą i pieprzem oraz 1 łyżeczką soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ostrożnie podważyć płatki każdego kwiatu.
4
Usuń pręcik.
5
Umieść małą łyżkę mieszanki sera wewnątrz każdego kwiatu i delikatnie przekręć końcówki kwiatów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Rozgrzać olej roślinny w dużym głębokim garnku na średnim ogniu do 177°. użyj termometru do głębokiego smażenia, aby sprawdzić temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wyjąć ciasto z lodówki i raz wymieszać. Zanurz kwiaty w cieście, a następnie ostrożnie zanurz je w gorącym oleju. Smażyć je partiami, aż będą złote i chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Podziel kwiaty na cztery ciepłe talerze.
9
Skropić pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1
Połączyć oliwki, anchois, kapary, i czosnek w robocie kuchennym i pulse do szorstkiej pasty, dodając oliwę z oliwek w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
artykuł var
3
Typ_27_data = {};
4
artykuł
5
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn