Kwiaty cukinii nadziewane ricottą to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z donnahay.com.au ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz płatki chilli, fioletowe liście baby i bazylii, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Fusilli z kwiatami cukinii, Ricottanem i szafranem, oraz Kwiaty cukinii z nadzieniem Ricotta i octem balsamicznym.